Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Det går ned af bakke for “de gule veste”

Det skete en meget tidlig lørdag morgen i februar. Det var en kold og blæsende morgen, dog ikke så kold som vi kunne ønske os…. Bussen ankom, vi pakkede vores grej og proviant i bussens mørke kolde bagagerum og præcis kl. 06.30 begav 14 småtrætte men dog forventningsfulde medarbejdere sig afsted ud i den mørke morgen.

Vores bestemmelsessted var Isaberg i Sverige, hvor de snebeklædte “bjerge” ventede på os. Vi var på vej på den årlige firma-skitur og humøret var højt.

Mens vi ventede på at solen skulle stå op, sad vi i bussen og fik en dejlig morgenmad, selvfølgelig med en “lille én” til kaffen. Vi var glade og spændte på, om der overhovedet var nok sne til at kunne stå på ski….

Som man kan se på billederne var der lige akkurat nok sne på løjperne og vi havde en dejlig dag i det svenske. Som vi plejer, har vi lejet en grill-hytte hvor vi griller vores medbragte pølser og kan tage en velfortjent pause.

Alt i alt en dejlig dag, hvor det vigtige sammenhold fik endnu et par minder til samlingen. En ting er helt sikkert – til næste år gør vi det igen for 6. gang. En dejlig tradition er født.


Nyhedsbrev