Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Energisyn af FLSmidth i Valby

FLSmidth udtaler efter projektets afslutning:

“Rapporten er gennemført på baggrund EU’s Energy-Efficiency-Directive (EED) og Bekendtgørelse om obligatorisk energisyn i store virksomheder EN/DS 16247.

Energisynet blev gennemført af FLSmidth i samarbejde med energikonsulent fra DONG energy i perioden juli-2015 til februar-2016.

Energisynet skal indeholde en kortlægning af energiforbruget, samt en kortlægning af potentielle energibesparelser. Energibesparelserne kan typisk findes ved udskiftning til ny teknologi, indregulering af eksisterende installationer eller anlæg, reducerede driftstider, standby forbrug eller adfærd.

Til kortlægning, indsamling og registrering af energiforbruget og de potentielle energibesparelser. Benyttede FLSmidth sig af egne medarbejder, samt fire samarbejdspartner med hver deres speciale: Engelgaar VVS teknik a/s, Uni Cool A/S, Smock Ventilation og Fugmann A/S. Disse leverandører kendte i forvejen til FLSmidths tekniskanlæg i Valby, da de til løbende foretager eftersyn, drift & vedligehold samt reparationer. Processen og kommunikation omkring kortlægning, indsamling og registrering foregik derfor hurtig og effektiv.

Energisyns rapporten har givet inspiration til en dybere analyse af forskellige energispareforslag”.

Vil du vide mere
om energioptimering ?

Kontakt Energileder Kim Bjørn på telefon 26 32 89 64 eller mail kb@engelgaar.dk

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud


Nyhedsbrev