Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Nybygning, Slagelse Sygehus, fase 2.

For at Slagelse Sygehus kan bringes til at udfylde sin position som akutsygehus, bygges der ny bygning. Med disse ændringer skabes mulighed for at gynækologi, obstetrik og pædiatri placeres i sammenhæng med resten af Sygehuset. Herudover skal forholdene for de medicinske patienter forbedres.

Projektet udføres som OPP-projekt, og byggeriet består reelt af to bygninger. En fireetages bygning i karreform samt en bygning til fødeafsnit med fem fødestuer.

EVT har fået til opgave i tæt samarbejde med MT Højgaard, at etablerer ammoniak NH3 køleanlæg som forsyner blandesløjfer til ventilationsanlæg, zonekøleflader og fancoils.

Projektet udføres med Commissioning proces, hvilket er en proaktiv dialog- og kvalitetsstyringsproces, der fokuserer på totaløkonomi og installationernes samspil.

Formålet med Commissioning er, at sikre det lavest mulige energiforbrug, et godt indeklima og velfungerende rammer for brugernes aktiviteter.

Hertil vil EVT med vores eConcept bidrage med tidlige tests, indregulering og forslag til fremtidig servicering af køleanlægget.

Byggedata:

  • Bestiller: Region Sjælland
  • Projektsum: 520 mio. kr.
  • Areal: 18.000 m2
  • Ibrugtagelse: Januar 2018

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud


Nyhedsbrev