Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Individuelle varmtvandsmålere

Husk at få installeret individuelle varmtvandsmålere…

Hvis man er bosat i en lejlighed og har hang til lange, varme brusebade, skal man forberede sig på en ekstraregning i det nye år, mens nøjsomme ”lyn-badere” kan vente en besparelse. Fra 1. januar skal alle etageejendomme (og flerfamilieejendomme) nemlig have installeret individuelle varmtvandsmålere i samtlige lejligheder. Det fremgår af den nye målerbekendtgørelse BEK nr. 563, som trådte i kraft den 5. juni 2014.

 

  • Den 1. januar 2017 trådte målerbekendtgørelse i kraft. Det betyder at det ikke længere er lovligt med fællesmålere i ejer- og andelsbolig-foreninger. Lejligheder skal således have installeret individuelle varmtvandsmålere så forbruget kan afregnes mere nøjagtigt for den enkelte ejer.

    Læs om lovkrav og bekendtgørelse her.

    Der står desuden i bekendtgørelsen at det er ejer- eller andelsboligforeningerne der skal dokumentere om det er rentabelt med målerne.

    Skal I have vurderet jeres varmtvandsmålere?

    Engelgaar VVS Teknik a/s tilbyder ejer- og andelsboligforeninger at vurdere om det er teknisk gennemførligt. Hvis det er teknisk gennemførligt at installere målere vil vi udarbejde en rentabilitetsberegning og give jer vores anbefaling samt et prisoverslag på udførelse af opgaven.

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud


Nyhedsbrev