Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

STOP… Galoperende vandspild

ALTID skal vi spare.. Men at spare 30% på sit vandforbrug giver SÅ god mening.. ikk ?

Et pilotprojekt på en københavnsk folkeskole viser, at det har sparet 30% på skolens samlede vandforbrug alene ved at skifte vandhaner. For skolen svarer det til en årlig besparelse på 100.000 kr. – De penge kan de sagtens bruge på andre ting i skolevæsenet…

 

Et pilotprojekt på en københavnsk folkeskole viser, at det har sparet 30% på skolens samlede vandforbrug alene ved at skifte vandhaner. For skolen svarer det til en årlig besparelse på 100.000 kr. – De penge kan de sagtens bruge på andre ting i skolevæsenet…

Alle vandhaner på skolen blev skiftet til nye, vand- og energibesparende armaturer, med masser komfort for elever, lærer og ikke mindst et overraskende plus på skolens driftregnskab. Allerede efter den første måned, var der et synligt resultat.

Med målinger fra forsyningsselskabet kunne skolen allerede fra den første dag, se at der blev brugt mindre vand.

Resultaterne fra skolen viste, at besparlesen var på 30% på det samlede vandforbrug. Det var næsten for godt til at være sandt, så skolen ventede skeptisk endnu en måned, men hver eneste måned har siden bekræftet besparelsen.

Udover den daglige vandbesparelse har skolen oplevet, at de nye armaturer har frigivet personale- og rengøringsressourcer. Tidligere var der ofte oversvømmelser og deraf akut rengørings- og oprydningsbehov, når en vask løb over, fordi eleverne havde glemt at slukke for vandet og afløb var stoppet af toiletpapir. Eleverne oplever glæden ved at komme til et renere toilet, hvilket i sig selv er en lille sejr for skolen. Vi kender jo alle til problematikken med børn der ikke vil benytte toiletterne på skolen, da de er for ulækre og beskidte. Med de nye automatiske armaturer har der ikke været ét eneste tilfælde siden de blev monteret.

Når vi sammenligner det aktuelle vandforbrug med tilsvarende måneder året før, er forskellen markant.

Det er tankevækkende, at man kan opnå så store besparelser alene ved at skifte armaturer. Adfæren blandt eleverne er jo ikke ændret, så den eneste forskel ligger i de energibesparende og intelligente vandhaner. 


Energioptimering

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud