Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Energioptimering med eConcept hos AB Toftevang

AB Toftevang modtager i denne periode energioptimering med vores eConcept. Efter gennemgang af bygningerne, leverede vi en rapport med forslag til energiforbedrende tiltag…

Sammen med foreningens bestyrelse valgte vi følgende opgaver ud, som har en stor virkning og en kort tilbagebetalingstid. 

Opgaverne går ud på at optimere deres vand- og varmeforbrug. 

På varmesiden:

Vi udfører energioptimering med udskiftning af de gamle statiske radiatorventiler til nye dynamiske radiatorventiler. Alle de gamle strengreguleringsventiler i de 4 kældre er fjernet og nye afspærringsventiler er monteret. Nu styres alt regulering/balancering via radiatorventilernes indbyggede dynamiske flowbegrænser, samtidig med at fremtidig lokale reparationer kan udføres på stigestrenge-plan, uden at man skal tappe store dele af varmeanlægget af, når fremtidigt arbejde skal udføres. Beboerne opnår derved optimal komfort og besparelser på varmeforbruget.

På brugsvandssiden:

Vi udskifter samtidig de gamle reguleringsventiler på brugsvandet til nye, i kælderen, for at opnå korrekt fordeling af vand, bedst udnyttelse af energi, optimal komfort og besparelser på vandforbruget.

Når ovenstående arbejde er færdiggjort, udføres indregulering af anlæggene og AB Toftevand modtager en indreguleringsrapport med relevante informationer som sikre at ejendommen altid selv kan finde ønskede informationer i fremtiden.

Skal din ejendom energioptimeres, så ring til os på 3670 2126


Nyhedsbrev