Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Høj kvalitet og synergi mellem VVS og EL

Engelgaar Teknik a/s har gjort høj kvalitet, synergi mellem VVS og EL samt driftssupport til vores særlige kendetegn. Hos os kommer kunderne igen, fordi de er glade for det arbejde, vi har udført og den service, vi leverer.
Vores succes hænger sammen med, at vi har dygtige montører som arbejder sammen i teams med serviceledere, projektledere og teknikere.

Trykhed, udvikling og lønsomhed

VVS OG EL SERVICE

Vi er til din rådighed både når det gælder almindelig VVS, EL, service og reparationer, og vi er også gearet til hurtig akut udrykning via vores døgnvagtordning.

DATA INSTALLATIONER

Data Installationer (PDS og Fiberkabling) Vi udfører kobber kabling fra kat 5 til kat 7 netværks installationer Samt at vi udfører Fiber kabling fra OM2 til OM5. Når der stilles store krav til Netværket.

TERMOGRAFERING

Med EL-termografering kan man nedsætte risikoen for dyre driftstop, og utilsigtede nedbrud, er det med eltermografering muligt at planlægge vedligehold. Så man undgår driftstop og store reparationer.

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud