Engelgaar Vvs Teknik a/s Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26
Email post@engelgaar.dk

Persondatapolitik

Persondatapolitik

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine personoplysninger.
1     DATAANSVARLIG

Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:
Engelgaar Vvs Teknik a/s
Egegårdsvej 23, 2610 Rødovre
CVR 3228 3063

E.mail post@engelgaar.dk
Tlf 3670 2126
Persondatapolitikken varetages af Adm. Dir. Henrik Engelgaar
E.mail post@engelgaar.dk
Tlf 3670 2126

2     BESKRIVELSE AF BEHANDLINGEN

Formål
Markedsføring:
Personoplysninger anvendes til markedsføringsmæssige formål, herunder at målrette vores kommunikation med dig i forhold til konkrete ordrer samt sende dig relevant markedsføring i form af bl.a. nyhedsbreve.
Optimering af brugeroplevelse på hjemmeside:
Personoplysninger indsamles ved din brug af vores hjemmeside. Disse oplysninger bruger vi til at optimere brugeroplevelsen på vores hjemmeside og de ydelser vi tilbyder. (Kun ved tracking cookies)

Kategorier af personoplysninger

Vi behandler følgende kategorier af personoplysninger om dig:
a) Almindelige personoplysninger:
F.eks.:
• Navn og e-mail

b) Følsomme oplysninger
Ingen

Kilder
Vi indsamler oplysninger fra følgende kilder:
F.eks.:
• Direkte fra dig
• Aktiviteter på vores hjemmeside (kun ved cookies)

Modtagere
Vi kan dele dine personoplysninger med:
Vi deler ikke dine oplysninger.

Opbevaring
Vi vil opbevare personoplysninger så længe det er nødvendigt til de formål, der er nævnt.
F.eks.:
• Dine kontaktoplysninger, så længe, vi har kontakt med dig som kunde, leverandør eller medarbejder

3     KONSEKVENSER VED BEHANDLINGEN SÅFREMT OVENSTÅENDE VED EN FEJL OVERTRÆDES

Ved en erkendt fejl herfra får du får øjeblikkelig besked, og data slettes eller flyttes omgående

4     PLIGTMÆSSIG INFORMATION

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er kunde hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at levere varer eller ydelser til dig:
• CVR-nummer
• Virksomhedens navn
• Leveringsadresse
• Faktureringsadresse
• Kontaktperson med e-mail og telefonnummer

Nedenstående oplysningerne er obligatoriske, såfremt du er medarbejder hos os. Hvis du ikke giver disse oplysninger, vil vi ikke være i stand til at kunne ansætte dig:
• Navn
• CPR-nummer
• Adresse
• Skatteoplysninger
• Bankoplysninger
• Kontaktperson – pårørende

5     DINE RETTIGHEDER

Du har følgende rettigheder:

  •  Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
    Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at: kontakte Engelgaar Vvs Teknik a/s
    Der kan være betingelser eller begrænsninger til disse rettigheder. Det er derfor ikke sikkert, at du f.eks. har ret til dataportabilitet i det konkrete tilfælde – dette afhænger af de konkrete omstændigheder i forbindelse med behandlingsaktiviteterne.

Vores services

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud