Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Rådgivning

Rådgivning

KUNDEFOKUSERET, IDÉSKABENDE OG HELHEDS ORIENTERET RÅDGIVNING

Hos Engelgaar Teknik tilbyder rådgivning og projektering inden for alle former for VVS, ventilation, indeklima, bygningsmæssig energiteknik og bæredygtighed. Vores medarbejdere er specialister i laboratorieinstallationer, energitekniske helhedsløsninger, gennemførelse af bygningssyn for tekniske anlæg samt renovering og vedligeholdelse af tekniske anlæg.

Rådgivningen og projekteringen bliver gennemført, dokumenteret og kvalitetssikret via anvendelse af IT-værktøjer og -programmer.

Vores samarbejde bygger på tillid, faglighed og et fælles ønske om at varetage bygherrens forventninger til opgavens kvalitet, omfang, tidsplan og økonomi. Information og dialog er vigtige fokusområder i vores bestræbelser på funktionsoptimering og koordinering, og det sker i stor åbenhed med bygherre og de forskellige samarbejdspartnere.

FÅ SÆNKET JERES FASTE DRIFTOMKOSTNINGER!

Det kan ofte være bekosteligt, hvis der opstår uforudsete udgifter på ejendommens vvs-installationer. Med et serviceeftersyn kan du komme utrygheden til livs, da det bl.a. omfatter løbende kontrol og eftersyn af hovedkomponenter såsom varmeveksler, varmvandsbeholder, cirkulationspumper, reguleringsventiler og automatik.

Vores services

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud


Nyhedsbrev