Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Services

Totalløsninger og entrepriser

indenfor vvs, energioptimering, køling, ventilation og varme

Vi udfører alt fra mindre Vvs entrepriser til avancerede installationsopgaver. Vi har bl.a. etableret DONG ENERGY´s nye forsyningscentral, samt udført totalentreprise for Københavns Teknik- og Miljøforvaltning med ombygning og istandsættelse af nyt kundecenter, loungeområder og administration i Njalsgården.(læs mere om disse cases her)

Vi yder kompetent rådgivning og styring af entreprisen, der tilfredsstiller kundernes krav til kvalitet, service, tryghed og specielle ønsker. Vores faste team styrer hele processen fra start til slut og sørger også for koordinering med andre leverandører. Vi udfører alt fra normale fag-opgaver til specielle og komplekse installationsopgaver.

VVS montørerne er uddannede og får løbende kurser til videreudvikling af kompetencer og kvalitetssikring. De fleste af vores vvs montører har arbejdet i firmaet i mange år, og de har en bred erfaring i og interesse for at arbejde med andre faggrupper.

Vi har specielt indrettede containere med computer, Internetforbindelse og alle de nødvendige værktøjer til styring af entreprisen på pladsen.

FÅ SÆNKET JERES FASTE DRIFTOMKOSTNINGER!

Det kan ofte være bekosteligt, hvis der opstår uforudsete udgifter på ejendommens VVS-installationer. Med et serviceeftersyn kan du komme utrygheden til livs, da det bl.a. omfatter løbende kontrol og eftersyn af hovedkomponenter såsom varmeveksler, varmvandsbeholder, cirkulationspumper, reguleringsventiler og automatik.

Vores services

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud

0
eConcept
0
Tilskud til projekter
0
Bedre komfort
0%
Nedsætning af CO2 udslip

Vores specialister

Michael P Jensen

Overmøntør

+45 29 20 49 95
mj@engelgaar.dk

Mike Sparwath Berger

Serviceleder / Overmontør
Bolig installatør VDBO
Serviceafdeling VVS

+45 36 70 21 26 / +45 26 32 89 53
mbe@engelgaar.dk

Christina Arnsted

Koordinator / Kontorassistent

+45 36 70 21 26
ca@engelgaar.dk