Engelgaar Teknik • En del af Finn L. & Davidsen A/S Man - Tors 07.30-15:30 - Fre 07.30-14.00 +45 36 70 21 26

Energimærkning

Energimærkning

Brug energimærkningen til at finde ud af, hvordan din bolig bruger mindre varme

Bygninger og anlæg ændrer sig hele tiden og vi er alle afhængige af at driften fungerer optimalt, for brugere og kunder. Er skaden sket påvirker det i høj grad den daglige drift og medfører dyre og besværlige vagtudkald.
Energimærkningen er et lovkrav i mange situationer (læs hvilke situationer nedenfor). En løbende vedligeholdelse og justering af anlæggene optimerer driften og kan give energibesparelser og langt bedre komfort.

Hos Engelgaar Teknik kan vi lave den lovpligtige energirapport kombineret med en 3600 gennemgang af hele bygningen, hvor Energirådgiveren giver jer et indblik og en status i anlæggene og en drifts- og vedligeholdelsesplan, så også faldstammer og øvrige VVS-systemer, der normalt ikke er medtager i et energimærke, indgår i det samlede billede.

Du får med en energimærkningsrapport er godt overblik over energiforbruget og hvordan der kan spares på CO2 udledningen og energiforbruget samt en forbedring af komforten.
Energirådgiveren er uddannet maskinmester og EL-installatør, der sikrer du får en grundig rådgivning.
Det er lovpligtigt at energimærke bygninger. Formålet er at synliggøre energiforbruget og de muligheder, der er for at spare energi i bygningen. Der er krav om energimærkning ved:

  • Salg eller udleje
  •  Nybyggeri
  • Offentlige bygninger over 250 m2

Energimærkningen er gyldig i 10 år. For mere information, læs mere på Energistyrelsens hjemmeside ved at trykke her: https://ens.dk/ansvarsomraader/energimaerkning-af-bygninger

Du kan også kontakte vores Energirådgiver, som er behjælpelig med spørgsmål, hvordan vi giver dig det samlede overblik og om mulige tilskudsordninger.

FÅ SÆNKET JERES FASTE DRIFTOMKOSTNINGER!

Det kan ofte være bekosteligt, hvis der opstår uforudsete udgifter på ejendommens VVS installationer. Med et serviceeftersyn kan du komme utrygheden til livs, da det bl.a. omfatter løbende kontrol og eftersyn af hovedkomponenter såsom varmeveksler, varmvandsbeholder, cirkulationspumper, reguleringsventiler og automatik.

Vores services

Brug for hjælp?

ENERGIGUIDE

Download brochuren.

Mere information?

Ønsker du flere informationer om vores løsninger, så skriv til os. Vi vender tilbage i løbet af 1 til 2 hverdage. Eller bare ring til os nu.

+45 36 70 21 26
post@engelgaar.dk

Få et tilbud